10 edició del Postgrau en Cultura de la Pau, Cohesió Social i Diàleg Intercultural: Aplicacions Pràctiques

 Font:
Dijous, 08/11/2018 fins Dimarts, 13/11/2018

Adquireix els coneixements i les eines que necessites per gestionar conflictes, pacificar entorns i assumir els reptes del dia a dia en la construcció d'una cultura de la pau que faci del món un lloc millor.

Arriba la 10ª edició del Postgrau en Cultura de Pau, Cohesió Social i Diàleg Intercultural: Aplicacions pràctiques, una eina de formació acadèmica i 100% on-line, que pretén donar resposta als reptes de les societats del segle XXI per millorar la convivència i la interculturalitat en tots els seus nivells.

En aquesta formació es proposen continguts entorn de la construcció d’una convivència social basada en una cultura de la pau, a partir del text de la Carta de la Pau dirigida a l’ONU, amb la voluntat d’edificar un món on prevalguin valors, actituds i comportaments que rebutgin la violència i busquin gestionar els conflictes mitjançant el diàleg, la mediació i la negociació entre les persones, els grups i les nacions.

Aquesta formació acadèmica està dirigida a agents socials que s’enfronten cada dia als conflictes originats per la convivència social en tots els seus nivells: educadors, mestres, professors, psicòlegs, personal sanitari, treballadors socials, juristes, responsables d’entitats no lucratives i ONG. També a persones que pel seu treball a l’administració han de donar resposta a situacions de violència i falta de cohesió social. I, finalment, també està destinada a persones interessades en especialitzar-se en temes referents a la construcció d’una cultura de la pau.

Aquest postgrau ha estat dissenyat segons les directrius de l’Espai Europeu d’Educació Superior i és equivalent a 30 crèdits ECTS. Les persones que acaben aquesta formació reben el Diploma d’Especialització / de Postgrau en Cultura de la Pau, Cohesió Social i Diàleg Intercultural: Aplicacions Pràctiques per la Universitat de Barcelona. Una formació que també compta amb el reconeixement del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

El programa se centra el tres mòduls generals:

  1. Memòria històrica: la transmissió de ressentiments i la convivència social.
  2. El paper de la identitat en escenaris de conflicte social.
  3. Cap a la cohesió social.

Aquest postgrau està dirigit per la Dra. Begoña Roman, professora d’ètica de la Universitat de Barcelona, i compte en el quadre docent amb Jordi Palou, advocat i mediador, exdirector del Memorial Democràtic, i Francesc Torralba, catedràtic de filosofia de la Universitat Ramon Llull, entre altres formadors reconeguts en làmbit de la Cultura de la Pau.

Més informació
Si vols saber més sobre el postgrau, escriu-nos a formacion@cartadelapaz.org

Data: 

Dijous 08 nov

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Fundación Carta de la Paz dirigida a la ONU
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacion@cartadelapaz.org