10a Mostra Nacional de Teatre Amateur a Pineda de Mar

Imatge d'una actuació de l'edició 2011 de la Mostra

Més informació

Adreça de l'organitzador
Correu info@lamostrapineda.cat
URI La Mostra de Pineda 2012

Tags

Pineda de Mar serà la seu de la desena edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur que tindrà lloc a partir del dissabte 28 d’abril i s’allargarà fins el dimarts 1 de maig. La Mostra l’organitzen l’Ajuntament de Pineda de Mar, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda.

Acte Inici: 28/04/2012 a les 15:00   Final: 01/05/2012 a les 20:00

Més de 40 espectacles d’arreu de Catalunya i la Catalunya Nord

Enguany hi han programats més de 40 espectacles, i es comptarà amb laparticipació de 600 actors, actrius i tècnics amateurs, incloent-hi actors i actrius de Catalunya Nord en el marc del conveni de treball de les diferents federacions de teatre amateur. Els organitzadors preveuen que seguiran la Mostra prop de 5.000 espectadors. Unes xifres que consoliden aquesta cita com un dels punts de trobada anual dels amants del teatre.  Així mateix, pel bon funcionament de la Mostra, hi treballaran més de 100 voluntaris.

Representacions per a tots els gustos

Durant 4 dies Pineda de Mar es transformarà en un escenari teatral. Més de sis espais acolliran tot tipus de representacions. La programació destaca per la gran varietat d’estils, autors clàssics, autors contemporanis i creacions pròpies. A Pineda es representaran tot tipus de disciplines: teatre de carrer, infantil, musical,  de gran i petit format. També hi haurà poesia i dansa.