E.g., 18/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

10a Polifacètica Antiracista sobre apropiació cultural

Barcelona
Dimarts, 05/02/2019

En aquest espai obert de trobada es parlarà sobre com moltes vegades els suposats intercanvis culturals amaguen una apropiació de la cultura a partir de les relacions de poder.

SOS Racisme organitza aquesta edició de la Polifacètica Antiracista que porta com a nom 'Apropiació o intercanvi? Cultura i poder'. L'objectiu d'aquestes trobades és afavorir el coneixement entre activistes, conèixer i unificar el discurs de l'organització i fomentar la participació de les persones que vulguin incorporar-se a la seva lluita.

Parlem d'apropiació cultural quan aquesta es fa des d’una cultura hegemònica cap a una altra d'oprimida, quan existeixen finalitats comercials i quan s’amaga el context econòmic i social d’on prové allò apropiat.

Els diferents grups de treball de SOS Racisme organitzen i dinamitzen rotativament aquestes trobades, que cada mes es celebren en un lloc diferent vinculat a la vida associativa i als moviments socials. Aquesta vegada corre a càrrec del grup d’activistes #AIXÒÉSRACISME.

Pots confirmar la teva assistència a l’esdeveniment de Facebook.

Data: 

Dimarts 05 febr

Hora: 

17:30

Organitzador: 
SOS Racisme