15è festival de Sopes del Món Mundial

Més informació

Organitzador Xarxa 9 BarrisAcull
Adreça de l'organitzador
Correu info@9bacull.org
URI Xarxa 9 Barris Acull
Adreça
Marquesina de la Via Júlia Via Júlia, Nou BarrisBarcelona

Tags

Des de sempre totes les cultures han aprofitat el moment de seure al voltant d’una olla fumejant. Poden les sopes convertir-se en un símbol d’aquest esperit de trobada i d’intercanvi?

Acte Inici: 18/03/2018 a les 12:27   Final: 18/03/2018 a les 15:00

La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull organitzen la 15a edició del Festival de Sopes del Món Mundial el proper diumenge 18 de març a la marquesina de la Via Laietana. 

 

Sopes d’arreu del món, receptes tradicionals o innovadores, sopes exòtiques o de temporada, sopes curatives, sopes reivindicatives… Més de 600 receptes s’han pogut tastar al llarg de tots aquests anys, totes especials, totes igual d’importants; 400 cuiners i cuineres i més de 200 entitats i col·lectius han participat en les diferents edicions.

 

La proposta fa 13 anys que dura i que agrupa veïns de Nou Barris  d'orígens diversos, tot amb la voluntat d'enfortir la convivència i la vida comunitària compartint el que més ens uneix: les ganes de tastar un bon plat de sopa!

 

Durant l'acte hi haurà un espectacle de circ, i el veïnat compartirà les sopes a ritme de blues amb Els Combos de l'Escola de Blues.