Primavera de les Associacions: Finançament associatiu. Perspectives de futur

Cartell XVIII Forum Primavera de les Associacions

Més informació

Adreça de l'organitzador
Correu tjussana@bcn.cat
URI Torre Jussana
Adreça
--

Tags

Mecenatge, fundraising, crowdfunding, banca ètica, treball en xarxa... Són conceptes molt importants per a plantejar nous escenaris de finançament per a les associacions, ara que les fórmules tradicionals estan en crisi. De tot plegat es parlarà en la XVIIIa edició del Fòrum Primavera de les Associacions.

Acte Inici: 01/06/2012 a les 18:00   Final: 02/06/2012 a les 14:00

Els propers dies 1 i 2 de juny se celebrarà a Torre Jussana la 18a edició del Fòrum La Primavera de les Associacions.

Enguany s'hi debatrà sobre les perspectives de futur del finançament associatiu, en un moment en què calen nous plantejaments i noves fórmules. Es treballaran temes de mecenatge, captació de fons, estratègies, banca ètica... amb diferents ponents experts/es en cadascuna de les temàtiques.

El Fòrum Primavera és un espai anual de trobada i d'intercanvi de coneixements i d'experiències entre totes les associacions de Barcelona, pensat per oferir continguts d'actualitat.

L'impulsa el Consell Municipal d'Associacions de Barcelona (CAB) i l'organitza Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona, amb la col·laboració del Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme i del Consell d'Associacions de Barcelona.

 

Podeu seguir el Forum Primavera a Twitter sota l'etiqueta #18Forum

Totes les entitats de la ciutat estan convidades a participar-hi!

Inscripcions gratuïtes