1a Trobada d'economia social del Vallès

Imatge de l'acte. Font: web de la Xarxa d'innvocació social del Vallès

Més informació

Organitzador Xarxa d´Innovació Social del Vallès
Adreça de l'organitzador
Correu innovaciosocialvalles@gmail.com
URI Xarxa d´Innovació Social del Vallès

Més Informació
Adreça
Centre d’Empreses Industrials Can Roqueta Av. Can Bordoll, 119Sabadell

El proper 11 de febrer, Sabadell acollirà un espai de trobada i contacte entre cooperatives, associacions, fundacions i societats laborals que tinguin clar interès social.

Acte Inici: 11/02/2016 a les 09:30   Final: 11/02/2016 a les 13:30

La Xarxa d’Innovació Social del Vallès i l’Ajuntament de Sabadell organitzen la primera edició de la trobada d’economia social del Vallès, que es celebrarà el proper 11 de febrer al Centre d’Empreses Industrials Can Roqueta de Sabadell.

Amb la trobada, els organitzadors es proposen promoure projectes col·laboratius proporcionant eines als participants, crear un espai per conèixer activitats econòmiques que fomentin l’economia social i identificar necessitats i interessos per desenvolupar l’economia social al territori.

La jornada començarà amb una formació teòrica a càrrec de Jordi càrrec de Jordi Garcia (LabCoop, SCCL i soci de l’Apòstrof, SCCL) sobre aliances en projectes empresarials.

La segona part consistirà en una dinàmica en la qual les persones assistents podran contactar directament entre elles per parlar de projectes concrets i explorar possibles sinèrgies.

 

Les inscripcions es poden fer mitjançant el formulari web.