E.g., 25/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

1r Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana

Cartekl del 1r Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana, que se celebrarà del 12 al 14 d'octubre
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
Barcelona
Divendres, 12/10/2018 fins Diumenge, 14/10/2018

Els dies 12, 13 i 14 d'octubre de 2018 se celebra el 1r Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, sota el lema "L'ornitologia a casa nostra: què s'està fent al territori?"

El congrés neix amb la voluntat de representar un primer recull exhaustiu dels treballs en curs sobre ornitologia en tot l'àmbit de les terres de parla catalana. Té la finalitat de presentar la feina que els diferents investigadors, grups ornitològics i entitats estan fent a un territori de lligams culturals i lingüístics que es caracteritza per una ubicació geogràfica de gran interès per a l'estudi dels ocells.

Està organitzat per l'Associació ICO, el Centre d'Estudis de la Neu i de la Muntanya d'Andorra (CENMA), el Grup Balear d'ornitologia (GOB), la Societat Ornitològica de Menorca (SOM), el Grup AU i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.


Es realitza els dies 12, 13 i 14 d'octubre de 2018 al Museu de Ciències Naturals de Barcelona i la inscripció és oberta a totes les persones interessades en l'ornitologia.

Per a més informació i inscripcions es pot consultar la pàgina del congrés www.cotpc2018.org

Data: 

Divendres 12 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Associació Institut Català d'Ornitologia
Etiquetes: