22è Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular 9 Barris

"Soterrani còsmic", dirigida per Loscorderos.sc

Més informació

Organitzador Ateneu Popular 9 Barris
Adreça de l'organitzador c/ Portlligat 11-15 08042 Barcelona
URI Web

Més Informació
Adreça
Ateneu Popular 9 Barris c/ Portlligat 11-15Barcelona

Torna el Circ d'Hivern a l'Ateneu Popular 9 Barris amb un espectacle àcid i mordaç sobre la realitat humana.

Acte Inici: 22/12/2017 a les 19:00   Final: 21/01/2018 a les 20:00

Loscorderos.sc dirigeixen l'espectacle del 22è Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular 9 Barris, "Soterrani Còsmic". Aquest ha estat l'escollit enguany en el que participen artistes diversos de l'escena del circ barcelonina, sota la direcció del col·lectiu escènic format per David Climent i Pablo Molinero, que els treu de la seva zona de confort i els incita a experimentar i renovar fórmules.

Loscorderos.sc. ho han fet portant a escena la història de cinc germans que, orfes des de la desaparició dels seus pares, conviuen dins d'un soterrani on han establert les seves pròpies lleis, tradicions i forma de vida, una societat en miniatura de la qual només ells formen part. 

En el seu "Soterrani còsmic", els germans, interpretats per Pia Nielsen, Jorge Albuerne, La Fem Fatal (Toni Gutiérrez i Asvín López) i Pablo Molina reproduiran d'alguna manera el món en el que vivim, obrint la porta a una crítica àcida i mordaç que ens parla de totes aquelles coses que acceptem com si fossin veritats absolutes però que, de fet, no ho són.

Tot plegat, és un intent d'explorar la naturalesa de l'ànima humana utilitzant tant teatre de text com elements del teatre d'objectes, la dansa i, per descomptat, l'acrobàcia i moltes d'altres tècniques de circ. Es trenquen així les fronteres entre els gèneres i neix un "teatre bastard" o, en el cas de Soterrani còsmic, una mena de "circ bastard" que, pareu atenció, té música de Miss Q i Pablo Molina.

Les entrades es poden comprar aquí. Hi ha programades sessions fins al 21 de gener.