2a plenària per preparar la 15a edició Festival de Cultura Raval(s)

Festival de Cultura Raval(s). Font: Fundació Tot Raval

Més informació

Organitzador Fundació Tot Raval
Adreça de l'organitzador
Correu info@totraval.org
URI Fundació Tot Raval

Més Informació
Adreça
Escola Spank de Baby C/ Vistalegre, 18Barcelona

Entitats, veïns i veïnes, comerciants... del barri del Raval han començat a treballar en la propera edició del Festival de Cultura Raval(s), que tindrà lloc del 10 al 12 de novembre de 2017.

Acte Inici: 14/09/2017 a les 11:30   Final: 14/09/2017 a les 13:00

El Festival de Cultura Raval(s) és el resultat del treball comunitari de més de 120 entitats, col·lectius i associacions, a les quals se sumen els centres educatius, els veïns i les veïnes i el comerç del barri. L'edició 2016 es va celebrar de l'11 al 13 de novembre i va oferir més de 45 activitats artístiques, socials i educatives, totes elles gratuïtes. Es va centrar en la mirada de gènere, amb la voluntat de contribuir a construir un barri igualitari i antimasclista.

Ara toca donar forma a la quinzena edició del festival, que es desenvoluparà del 10 al 12 de novembre. El 14 de setembre es realitzarà la segona reunió per preparar-la. Serà a les 11.30 hores, a l'Escola Spank de Baby (C/ Vistalegre, 18). L'objectiu és "construir una programació que aposti per la diversitat de gènere que sigui antimasclista, inclusiva, igualitària i respectuosa".

Les persones interessades a participar o col·laborar (tant a nivell institucional com personal) poden escriure a cultura[arrova]totraval.org.