E.g., 27/03/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

6a Jornada DDiPAS

6a Jornada DDiPAS
F Pere Tarrés
Barcelona
Dijous, 24/05/2018

L’esdeveniment debatrà sobre la comunicació i el diàleg a les entitats, i comptarà amb una conferència central i una taula d’experiències.

La 6a Jornada DDiPAS, organitzada per la xarxa Dones Directives i Professionals de l’Acció Social, debatrà enguany sobre ‘Comunicació i gènere en diàleg a les entitats socials’. L’esdeveniment, que comptarà amb una conferència central i una taula d’experiències, tindrà lloc el proper dijous 24 de maig de 16.00 a 19.00 hores a la Sala 1 del Caixa Fòrum i servirà per fer entrega del Premi Aspàsia 2018 en defensa de l’equitat de gènere, concedit per la xarxa DDiPAS i l’Observatori del Tercer Sector.

La conferència, titulada: ‘Per una comunicació igualitària en entorns professionals’ anirà a càrrec d’Irene Yúfera, professora del Departament d’educació lingüística i literatura de la UB, especialitzada en l’anàlisi del discurs, comunicació i estudis de gènere. A la taula d’experiències sobre bones pràctiques comunicatives amb visió de gènere hi participaran Júlia Vega d’Almena Cooperativa Feminista, Marta Molas de La Clara Comunicació i Àgueda Bañón, responsable de comunicació de l’Ajuntament de Barcelona.

Programa

Inscripcions

Data: 

Dijous 24 Maig

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Xarxa DDiPAS