E.g., 18/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

7è Festival del Joc Dau Barcelona

7è festival del Joc Dau Barcelona
Federació Ateneus de Catalunya
Barcelona
Dissabte, 24/11/2018 fins Diumenge, 25/11/2018

Artistes del joc, de la creació i de la participació s'uneixen un cap de setmana en el festival 'Dau Barcelona', una oportunitat per introduir-nos a la cultura del joc de taula, i els intercanvis entre persones.

El recinte fabril de Fabra i Coats acull el cap de setmana del 24 i 25 de novembre el 7è Festival del Joc. El 'Dau Barcelona', tal i com es coneix l'esdeveniment, promou la participació i la creativitat al voltant del joc de taula. És d'entrada lliure i s'adreça a un públic ampli. S'hi ofereixen jocs de tot tipus i per a totes les edats, amb un espai propi per al joc infantil.

Els jocs són l'única activitat de creació en què el receptor final (l'espectador) sempre és el protagonista absolut. Un joc és una creació que experimenten, literalment, les persones que hi participen. Dau Barcelona també posa l'accent en les persones autores dels jocs.

La Fabra i Coats no serà l'únic espai que acollirà aquest esdeveniment, que s'escamparà per tot el barri i per d'altres punts de la ciutat, ni tampoc els jocs de taula i els seus creadors els únics protagonistes. A banda dels campionats, també hi haurà diversos tallers, xerrades. i alguns reconeixements a la trajectòria, i a la creativitat novella. Els autors convidats del Dau Barcelona 2018 són Inka i Markus Brand, una parella alemanya de dissenyadors de jocs que han rebut les màximes distincions internacionals en aquest àmbit.

Data: 

Dissabte 24 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
ICUB Barcelona