E.g., 17/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Espectacle Acròstic a Igualada

Igualada
Diumenge, 14/05/2017

ACRÒSTIC, una composició d’imatges, formes, gestos i moviments amb la voluntat de comunicar i fer sentir les emocions que fonamenten la nostra existència.

ACRÒSTIC és un espectacle que està format per 7 danses catalanes de nova creació, amb músiques de diferents autors i una diversitat de registres i colors que ofereixen a l'espectador un ampli ventall de la riquesa musical i lingüística del nostre territori nacional. Cada dansa es presenta amb tres paraules que signifiquen l'emoció i el sentiment que ens suggereix cada dansa, allò que nosaltres volem expressar i transmentre en el moment de ballar. Des del respecte a la dansa tradicional i partint de les nostres arrels, donem un pas més per aportar una nova visió, una nova expressió del que som i del que sentim.

Direcció general i artística M. Teresa Agustí Morales/ Assessor artístic: Lluís Claduch Ramos/ Coreografies: M. Teresa Agustí, Lluís Calduch Ramos, David Martínez/ Músiques i interpretació: Terrer Roig, Marcel Casellas, Francesc Cassú, Sergi Guasch, Jordi Molina, Miquel Gil, Miquela Lladó i Ramon Manent, Marc Timón/ Disseny vestuari i disseny gràfic Pau Fernández/ Disseny il·luminació: Alex Olmedo, David Martínez/ Balladors: Cos de dansa Esbart Ciutat Comtal/ Cap tècnic: Alex Olmedo / Vídeos: Pau Fernández, Francesc Admetlla/ Producció Esbart Ciutat Comtal/
Amb la col·laboració de: Museu Memorial de l’Exili.

Data: 

Diumenge 14 Maig

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Ajuntament d'Igualada
Adreça: 
Teatre Municipal l'Ateneu Sant Pau, 9 Igualada