Acte de lliurament dels Premis Respon.cat

Acte de lliurament de Premis Respon.cat

Més informació

Organitzador Respon.cat
Adreça de l'organitzador
Adreça
La Seu Vella de Lleida La Seu Vella de LleidaLleida

Tags

Respon.cat és un organisme que vol implicar les empreses i les organitzacions empresarials amb la responsabilitat social, amb l’objectiu de promoure un salt qualitatiu i quantitatiu de l’RSE a Catalunya.

Acte Inici: 21/11/2016 a les 11:00   Final: 21/11/2016 a les 13:00

Respon.cat celebra la segona edició dels Premis Respon.cat, els premis catalans de l’RSE, que enguany premiaran set empreses. La gran novetat d’aquesta edició és que l’acte se celebrarà a la Seu Vella de Lleida, d’acord amb la voluntat de fer arribar l’RSE arreu del territori. L’acte comptarà amb la presència de la consellera de Presidència de la Generalitat de CatalunyaNeus Munté, l’alcalde de LleidaÀngel Ros, representants de Cambra de Comerç de Lleida, així com del president de Respon.cat i conseller delegat de DKV, Josep Santacreu.

Dos premis i cinc reconeixements

L’altra novetat de l’edició d’enguany és que se sumen dos nous reconeixements, de manera que seran set les empreses premiades durant l’acte. Així, es mantenen els dos premis per la trajectòria de compromís en RSE, en la categoria de gran empresa i de pime, i se sumen dos nous reconeixements, gestió de la diversitat d’origen i bones pràctiques en reforma horària, als tres que ja hi havia l’any passat: voluntariat d’empresa, programes ambientals de col·laboració empresa-societat, territori socialment responsable.

El nom de les empreses premiades i reconegudes no es farà públic fins al moment del lliurament de premis, moment en què es difondrà un vídeo de cadascuna de les empreses i organitzacions guanyadores per a mostrar el sentit de compromís i el sentit de les seves respectives apostes.

Per altra banda, durant l’acte es farà un reconeixement als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per Nacions Unides per al període 2015-2030. Aquest reconeixement es farà per part de 17 empreses membres de Respon.cat que treballen proactivament per a complir aquests objectius.

Programa

11:00h – Visita guiada a la Seu Vella i photocall

11:30h – Recepció de participants i photocall

12:00h – Acte institucional

13:00h – Còctel

Per tal d’assistir a l’acte caldrà formalitzar la inscripció a través del següent enllaç.