E.g., 27/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Acte de lliurament del VII Premi Aspàsia en defensa de l'equitat de gènere

Acte de lliurament del VII Premi Aspàsia en defensa de l'equitat de gènere
Barcelona
Dijous, 03/10/2019

Servirà per fer un reconeixement a la trajectòria de persones que hagin treballat en defensa de l’apoderament de les dones.

La xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) i l’Observatori del Tercer Sector han organitzat l’acte de lliurament del VII Premi Aspàsia en defensa de l'equitat de gènere per al proper dijous 3 d'octubre. Tindrà lloc a la Sala Vallespí de l'espai Francesca Bonnemaison (Carrer de Sant Pere Més Baix, 7) de Barcelona a les 18.00 hores. Un any més, l’esdeveniment servirà per fer un reconeixement a la trajectòria de persones que hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’apoderament de les dones.

L’acte comptarà amb una taula de diàleg en què hi formarà part Ariadna Oltra i un homenatge a Neus Català. El Premi ha reconegut dones que treballen en l’àmbit de l’acció social però, també des d’una mirada més àmplia, s’ha destacat la lluita per l’equitat des d’àmbits com la salut, la vulneració de drets, l’educació, la recerca, la migració, la política, la cooperació, o el periodisme. En definitiva dones en lluita per la igualtat d’oportunitats de la població per fer-la més justa, equitativa, i amb major benestar per a tota la ciutadania.

Inscripcions

Data: 

Dijous 03 oct

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
secretaria@ddipas.org
Organitzador: 
DDiPAS