E.g., 19/07/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Acte de Presentació de l’Associació Respira Terres de Lleida

Associació Respira Terres de Lleida
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Carrer d'Àngel Guimerà,1
Dimecres, 24/01/2018

L’Associació Respira Terres de Lleida farà la seva presentació oficial a la Fundació Orfeó Lleidatà el proper dimecres 24 de gener a les 18h en l’Espai Orfeó Lleidatà.

Respira Terres de Lleida és una associació laica sense ànim de lucre que té l'objectiu de promoure i aportar consciència en els processos d’acompanyament per dol en la nostra societat. Es tracta d'un projecte assistencial que vol donar resposta a les necessitats d'aquelles persones que perden un ésser estimat per tal d'ajudar-los a fer front la seva pèrdua, ja que la mort és sovint silenciada, estigmatitzada o evitada.

L'associació està integrada per un grup de professionals procedents del Servei de Suport en el Dol de Ponent posen a l'abast de la societat la seva amplia visió, real i enriquidora de la mort i del fet de morir.

El proper 24 de gener a les 18h a l’Espai Orfeó Lleidatà (C/Sant Martí 60-62) conviden tothom qui estigui interessat/ada a la presentació de Respira Terres de Lleida. Serà un acte on faran un homenatge a la vida, que comptarà amb la participació d’alguns testimonis i amb la música al piano de Cristina Marimón.

També inauguren dos centres de treball més:

  • El 8 de febrer a les 18h: a Balaguer (C/d’Àngel Guimerà, 1)
  • El 15 de febrer a les 18h: a Tàrrega (C/Agoders, 20-1º-1)

En acabar la presentació l'associació oferirà un aperitiu a tots els presents.

Per assistir-hi cal confirmar l’assistència al telèfon 611 086 031 o bé a inauguracio@respiralleidadol.org.

Data: 

Dimecres 24 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Respira Terres de Lleida
Etiquetes: