Acte entrega Premis Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras 2016

Premis Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras 2016

Més informació

Organitzador Fundació Plataforma Educativa
Adreça de l'organitzador
Correu comunicacio@plataformaeducativa.org
URI Plataforma Educativa

Més Informació
Adreça
CaixaForum C/ Ciutadans, 19Girona

Acte d’entrega de premis de la 4a edició dels Premis d’Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras que organitza Fundació Plataforma Educativa.

Acte Inici: 22/04/2016 a les 12:00   Final: 22/04/2016 a les 14:00

El proper divendres 22 d’abril, es celebra l’acte d’entrega de la IV edició dels Premis d’Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras, organitzats per la Fundació Plataforma Educativa. Els premis estan dedicats a reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que, des de l’acció social, contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya i alhora ser un estímul per la posada en marxa de noves propostes que aportin solucions als reptes socials.

Aquesta 4a edició, ha tornat a ser un èxit de convocatòria en les 3 categories: Innovació Social, Emprenedoria Social i Corresponsabilitat Ciutadana, tant pel nombre de candidatures presentades com per la qualitat d’aquestes.

Anunciar-vos que, Carme Capdevila, ex Consellera d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, ha estat guardonada en la categoria de coresponsabilitat ciutadana per la seva tasca en l’acció social. Els guanyadors de la resta de categories es faran públics durant l'acte d'entrega, que comptarà amb la presència de la Hble. Sra. Dolors Bassa i Coll, Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, i amb Il·lma. Sra. Marta Madrenas i Mir, Alcaldessa de Girona.

A més, gaudirem de la presentació del llibre “Sota una estrella. Històries que veureu brillar”, un llibre amb històries de vida de persones ateses a diferents serveis del grup Plataforma Educativa i l’actuació de la cantant Paula Grande.