agenda
Divendres 11 Maig fins Dissabte 12 Maig

Girona

Aprofundiment en el voluntariat d'àmbit oncològic
FCVS

Aprofundiment en el voluntariat d'àmbit oncològic

El curs té l’objectiu d'aprofundir en aquelles habilitats comunicatives fonamentals per a poder acompanyar, des del voluntariat, a les persones malaltes de càncer.

La Federació Catalana de Voluntariat Social i la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer impartiran els dies 11 i 12 de maig a Girona un curs amb l'objectiu d'oferir els coneixements bàsics necessaris per a dotar als participants dels coneixements i habilitats bàsiques per a millorar la tasca del voluntariat d'àmbit oncològic.

El curs també vol aportar informació sobre els tractaments oncològics que permetin al voluntariat comprendre millor el context del propi malalt i incorporar també la dimensió emocional i comprendre com es viu amb càncer.

Així, durant les sessions s’impartiran dos blocs de continguts. El bloc 1 titulat "Habilitats comunicatives" aprofundirà sobre tècniques de comunicació (escolta activa, comunicaicó no verbal), expressió d'emocions i resolució de conflicltes. El segon bloc tractarà sobre "La malaltia" i donarà a conèixer els tractaments oncològics centrats sobretot en els darrers avenços de la malaltia, des d’una perspectiva divulgativa i entenedora.

Aquest curs està reconegut pel Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya i té un preu de 15 euros per a les entitats federades a la FECEC o a la FCVS i de 25 euros per a les associacions no federades.

La data límit d’inscripcions és el 4 de maig a través del següent enllaç.

Per més informació podeu escriure a formacio@voluntaris.cat o federacio@juntscontraelcancer.cat

Consulta el programa aquí.

Data: 

Divendres 11 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
FECEC i Voluntaris.cat
Adreça: 
Fundació Oncolliga Girona Illa de Fuerteventura, 10 Girona