Apropa’t a Costa d’Ivori!

Cartell de la xerrada 'Apropa't a Costa d'Ivori'

Més informació

Adreça de l'organitzador
Correu aesnault@savethechildren.es
URI Save the Children i Associació de Marfilenys de Lleida i província

Tags

Sota aquest títol, la Fundació Save the Children i l'Associació de Marfilenys de Lleida i província presenten una xerrada sobre els origens de la crisi a Costa d’Ivori. A més, l'acte comptarà també amb una mostra de música en viu, danses i menjar tradicionals de la zona.

Acte Inici: 19/11/2011 a les 17:30   Final: 19/11/2011 a les 20:00

Aquesta activitat vol assolir els següents objectius:

  • Informar a la societat civil de Lleida sobre la crisi humanitària, iniciada a Costa d’Ivori arrel de les eleccions governamentals del 28 de novembre de 2010, els seus antecedents i conseqüencies. A partir de la ponència de Keita Naba, advocada marfilenya.
  • Sensibilitzar sobre la importància de la protecció de la Infància en contextos d’emergència. Mitjançant una ponència de la responsable d’emergència de la Fundació Save the Children a Catalunya.
  • Donar a conèixer la riquesa cultural de Costa d’Ivori, gràcies a una exhibició de música en viu, danses i gastronomia tradicionals d’aquest país, per tal de crear un pont entre la societat civil catalana i la marfilenya.

Programa

17h30: Xerrades

  • “La Costa d’Ivori: quines perspectives després del conflicte armat?” amb Keita Naba, llicenciada en dret i advocada marfilenya especialista en el tema dels refugiats
  • La importància de la protecció de la infància en contextos d’emergència. El cas de Costa d’Ivoriamb Audrey Esnault, responsable d’acció humanitària i emergències de Save the Children a Catalunya.

19h: Percussions en viu i danses tradicionals de Costa d’Ivori amb el grup de dansa Nalle Club.

19h30: Degustació de plats típics de la gastronomia marfilenya amb música tradicional

Activitat gratuïta