E.g., 21/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Arriben les sessions d'hivern per posar-nos "En forma sobre rodes"

Barcelona
Dijous, 04/01/2018 fins Divendres, 30/03/2018

Vine a practicar exercici suau, amb voluntaris/es i persones grans amb problemes de mobilitat, que no poden sortir al carrer sense ajuda.

Arriben les sessions d'hivern per posar-nos "En forma sobre rodes"!

Aquest projecte de la Coordinadora d'entitats del Poble-sec facilita l'oportunitat de practicar exercici físic de manera contiuada i en grup a les persones grans amb problemes de mobilitat i que pateixen barreres arquitectòniques, i que no poden sortir al carrer sense ajuda. També s'adreça a persones grans que comencen un procés de fragilitat, amb l'objectiu de prevenir la discapacitat i/o per descubrir i aprofitar al màxim les nostres capacitats.

Els i les voluntàries acompanyen a persones grans que ho necessiten a les activitats, i també participen amb elles a les sessions, en les que tots i totes treballem aspectes emocionals, comunicatius i socials, a més de la nostra salut física, a través de la musicoteràpia i altres metodologies.

Les persones grans que requereixen un suport més específic per sortir al carrer les baixem i pugem professionals amb una cadira mecanitzada, i necessitem voluntaris/es per tal d'acompanyar les persones grans a les activitats.

Les properes sessions d'hivern són:

12 i 26 de gener; 9 i 23 de febrer; 9 i 23 de març de 2018. Totes elles al Centre Cívic El Sortidor (plaça del Sortidor, 12, del Poble-sec, Barcelona).

Si esteu interessats/des en participar, ja sigui com a usuaris/es o voluntaris/es, podeu contactar amb nosaltres al 934432172 o al baixemalcarrer@poblesec.org.

Data: 

Dijous 04 gen

Hora: 

14:07

Organitzador: 
Coordinadora d'Entitats del Poble-sec
Correu electrònic Organitzador: 
baixemalcarrer@poblesec.org
Adreça: 
Centre Cívic El Sortidor Plaça del Sortidor,12 Barcelona