E.g., 23/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Atenció a la diversitat: TDA/H

Cartell del curs 'Atenció a la diversitat: TDA/H'
Colectic - Comunitari
Barcelona
Dissabte, 06/10/2018 fins Dissabte, 24/11/2018

El cus 'Atenció a la diversitat: TDA/H' es realitzarà a Barcelona, del 6 d'octubre al 24 de novembre de 2018.

L'Escola EFA és l'escola de formació de l'Acellec (Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura). De setembre a desembre de 2018 ofereix a professionals del lleure i l'educació cursos subvencionats pel Consorci de la Formació Continua de la Generalitat de Catalunya. Són formacions presencials, que es realitzen a Manlleu, Rubí, Vilafranca del Penedès i Barcelona.

Un d'aquests cursos és 'Atenció a la diversitat: TDA/H'. Es realitzarà els dissabtes 6, 20 i 27 d'octubre i 10, 17 i 24 de novembre, de 9.00 a 14.00 hores, a Barcelona.

Si ets educador/a i treballes amb infants, és molt probable que en un moment o altre et trobis amb algun que manifestarà un comportament que alteri el bon funcionament del grup. Saber diferenciar al que és molt mogut, del que presenta símptomes de TDA/H és important per saber com actuar i recuperar la bona sintonia del grup. Aquest curs t'ajudarà a saber com fer-ho des de la calma i el respecte. Anirà a càrrec de Clara Vergés, psicòloga, assessora i formadora.

El curs s'adreça a mestres, professorat, monitors/ores de lleure, vetlladors/ores, monitors/ores de suport, educadors/ores socials... i tots els professionals de l'educació que vulguin conèixer els principals elements derivats del TDA/H. Les persones interessades ja s'hi poden inscriure.

Data: 

Dissabte 06 oct

Hora: 

13:47

Organitzador: 
Escola EFA