Atreveix-TE a arribar a la teva meta

Atreveix-TE a arribar a la teva meta

Més informació

Organitzador Joventut Baix Camp
Adreça de l'organitzador
Correu joventut@baixcamp.cat
URI Joventut Baix Camp

Més Informació
Adreça
Consell Comarcal del Baix Camp Doctor Ferran, 8Reus

Sessions de coach per a que a través de l'autoconeixement puguis accedir als teus recursos personals i talents i aconsegueixis els resultats que et proposis, tant per al teu projecte emprenedor com personal.

Curs Inici: 24/03/2017 a les 16:00   Final: 21/04/2017 a les 20:00

El programa Joves amb Talent, gestionat pel Consell Comarcal del Baix Camp, ha programat pels mesos de març i abril una sèrie de sessions de coaching sota el nom: “Atreveix-te a arribar a la teva meta”

Aquest nou curs consta de 4 sessions totalment gratuïtes on els participants iniciaran un procés d'autoconeixement a través de les trobades grupals. Els interessants o “coachees” reflexionaran sobre la seva situació amb la finalitat de descobrir les seves fortaleses i debilitats en els projectes que vulguin desenvolupar.

“Atreveix-te a arribar a la teva meta” pretén iniciar una recerca introspectiva dels recursos personals i de talent a l'hora d'afrontar nous reptes professional i d'emprenedoria o per altres qüestions de caire personal.

El curs estarà impartit per Paloma Rodríguez, mentaring i coach generative, que guiarà i conduirà les sessions a través del diàleg i la participació conjunta de tots els assistents.

Les sessions es realitzaran els divendres 24 i 31 de març i 7 i 21 d'abril, de 16:00 a 20:00 hores, al Consell Comarcal del Baix Camp (C/ Doctor Ferran, 8 Reus).

Per realitzar les inscripcions al curs, els interessants poden contactar per correu electrònic,joventut@baixcamp.cat o per whatsapp al 674 321 663 i emplenar el formulari d'inscripció que se'ls facilitarà. El període màxim per presentar la inscripció és fins el 22 de març.

A banda d'aquest curs, el programa Joves amb Talent organitza diverses activitats adreçades als joves de la comarca amb l'objectiu de fomentar el seu desenvolupament laboral i aportar noves eines de coneixement. Per consultar la programació i les activitats que s'organitzen, podeu visitar la pàgina de Facebook “Joventut Baix Camp”.

El programa Joves amb Talent està promogut pel Consell Comarcal del Baix Camp i compta amb el cofinançament de la Direcció General de Joventut i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb el suport del programa Catalunya Emprèn i de l'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local del Baix Camp (AODL). 

En aquest programa també col·laboren els municipis de l'Arbolí, l'Albiol. Pratdip, Prades, La Febró, Castellvell del Camp, Botarell, l'Aleixar, Riudecols, Mas Pujols i Vilaplana.