agenda

Ball Roig

Toni Roig (1946-2007)
Federació Ateneus de Catalunya

Barcelona

Divendres, 26/01/2018

El Tradicionàrius homenatjarà al fundador del grup de música d’arrel Al-Mayurqa, Toni Roig, el 26 de gener, amb l'espectacle "Ball Roig".

Per recordar la figura de Toni Roig, desaparegut el 2007, Biel Majoral, Al-Mayurqa, El Pont d’Arcalís i Xavier de Bétera han preparat l'espectacle Ball Roig, el 26 de gener, en què actuaran de forma individual i també col·lectiva, interactuant amb el públic i mostrant la riquesa de les músiques i els balls del Països Catalans. L'espectacle començarà a les 22h al Centre Artesà Tradicionàrius.

Toni Roig (1946-2007) fou un escultor, cantant, guitarrista i compositor mallorquí de música tradicional fundador dels grups La Revetlla de Sant Antoni, Música Nostra i Al-Mayurqa. El 29 de febrer de 2008 el govern insular li lliurà de forma pòstuma el premi Ramon Llull en reconeixement a la seva trajectòria i a la difusió que féu de l'arxipèlag balear.

Els organitzadors, Foguerons de Sant Antoni a Gràcia, han volgut han volgut representar tot el territori català amb les diverses formacions: el Principat, el País Valencià i Ses Illes. És així com els músics volen reivindicar “la música tradicional i d'arrel que sigui viva i, com deia Roig, no una peça de museu".

Les entrades es poden comprar a taquilla (15 €), anticipades (12 €) o Amics del CAT (8 €).

Data: 

Divendres 26 gen

Hora: 

22:00

Organitzador: 
Foguerons de Sant Antoni a Gràcia
Adreça: 
Centre Artesà Tradicionàrius Travessia de Sant Antoni, 6 Barcelona