Balla per la paràlisi cerebral!

La Pegatina

Més informació

Organitzador Associació Esclat
Adreça de l'organitzador
URI Web Esclat

Més Informació
Adreça
Luz de gas Carrer de Muntaner, 246Barcelona

Tags

La Pegatina, La Mulata i Siamiss djs col·laboren al concert solidari en favor de l'Associació Esclat el 24 de gener a Luz de Gas.

Acte Inici: 24/01/2018 a les 19:00

El dimecres, 24 de gener, l'Associació Esclat organitza el concert solidari "Balla per la paràlisi cerebral" a la sala Luz de gas (Barcelona), a les 20h. A l'escenari pujaran La Mulata, La Pegatina i Siamiss djs amb l'objectiu de recaptar fons que es destinaran a projectes futurs d'habitatge d'Esclat per a persones amb discapacitat.

L'entitat encara la tasca de gestionar una llar-residència per a 10/12 persones, domotitzada, perquè la seva pròpia estructura permeti la relació amb l’entorn i la compatibilitat amb altres serveis d’atenció diürna (Centre d’Atenció Especialitzada Esclat Marina, Centre Ocupacional Esclat 2, Centre Especial de Treball Esclatec i, fins i tot, l’empresa ordinària).

El preu de l'entrada solidària és de 12 euros. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un/a progenitor/a o tutor/a legal per accedir al concert (portar document d’identitat si en tenen).

La missió de l'entitat és esdevenir referent per a les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies, construint dia rere dia un model exemplar per a famílies, usuaris, administracions, professionals i la societat, inspirant cada dia a altres, mitjançant la innovació, la participació i el compromís.