agenda

Balla per la paràlisi cerebral!

La Pegatina
Federació Ateneus de Catalunya

Barcelona

Dimecres, 24/01/2018

La Pegatina, La Mulata i Siamiss djs col·laboren al concert solidari en favor de l'Associació Esclat el 24 de gener a Luz de Gas.

El dimecres, 24 de gener, l'Associació Esclat organitza el concert solidari "Balla per la paràlisi cerebral" a la sala Luz de gas (Barcelona), a les 20h. A l'escenari pujaran La Mulata, La Pegatina i Siamiss djs amb l'objectiu de recaptar fons que es destinaran a projectes futurs d'habitatge d'Esclat per a persones amb discapacitat.

L'entitat encara la tasca de gestionar una llar-residència per a 10/12 persones, domotitzada, perquè la seva pròpia estructura permeti la relació amb l’entorn i la compatibilitat amb altres serveis d’atenció diürna (Centre d’Atenció Especialitzada Esclat Marina, Centre Ocupacional Esclat 2, Centre Especial de Treball Esclatec i, fins i tot, l’empresa ordinària).

El preu de l'entrada solidària és de 12 euros. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un/a progenitor/a o tutor/a legal per accedir al concert (portar document d’identitat si en tenen).

La missió de l'entitat és esdevenir referent per a les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies, construint dia rere dia un model exemplar per a famílies, usuaris, administracions, professionals i la societat, inspirant cada dia a altres, mitjançant la innovació, la participació i el compromís.

Data: 

Dimecres 24 gen

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Associació Esclat
Adreça: 
Luz de gas Carrer de Muntaner, 246 Barcelona