E.g., 27/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Bioblitz a la Muntanya de Montserrat

Bioblitz a la Muntanya de Montserrat per la Setmana Natura (Fundació Catalunya La Pedrera)
El Bruc
Dissabte, 10/06/2017

Dissabte 10 de juny es convoca voluntaris i voluntàries ambientals per a un Bioblitz a la muntanya de Montserrat.L'acte forma part de la Setmna de la Natura i està organitzat per la Fundació Catalunya La Pedrera i l'Associació World Nature.

Un biobltz és una forma divertida i participativa de descubrir la biodiversitat d'un entorn. El dissabte 10 de juny la Fundació Catalunya La Pedrera i l'Associació World Nature convoquen voluntaris i voluntàris per celebrar la Setmana de la Natura amb un gran bioblitz al coll de la Maçana, a Montserrat.

Es tracta d’una activitat de ciència ciutadana i descoberta de la natura on científics que estudien grups específics de flora i fauna identifiquen tots els organismes vius que es troben una àrea determinada ajudats per persones voluntàries (no cal tenir coneixements previs). Es por aprendre de vegetació, ocells, mamífers, líquens, papallones i altres insectes!

Les dades obtingudes es compartiran entre tots els participants, seran d’utilitat per a la gestió de l’espai natural i s’introduiran a la base de dades Natusfera, una base de dades de biodiversitat internacional de codi obert. A més, l’activitat serà una bona oportunitat per fomentar entre els participants l’interès per la ciència, la biodiversitat i la conservació de la natura.

Durant el matí, es realitzarà també un taller de caixes-niu com a activitat paral·lela.


Cliqueu aquí per tenir més informació i reservar la vostra plaça: www.canmacana.bioblitz.cat

Data: 

Dissabte 10 juny

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
https://canmacana.bioblitz.cat/inscripcions/
Organitzador: 
Fundació Catalunta La Pedrera