Caminada pel Cap de Salou

Sortida d'educació ambiental al cap de Salou amb el Gepec (imatge: gepec.cat)

Més informació

Organitzador Gepec
Adreça de l'organitzador
Correu secretaria@gepec.cat
URI Gepec

Més Informació

El Gepec organitza una sortida pel cap de Salou el 19 de febrer, amb la finalitat de conèixer els valors naturals d'aquest espai. 

Acte Inici: 19/02/2017 a les 09:00   Final: 19/02/2017 a les 14:00

El Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans, Gepec, organitza una sortida d'educació ambiental al Cap de Salou  amb Marina Castells.  Es tracta d'una descoberta del paisatge, la vegetació, les roques i la petja humana en aquesta zona de singular atractiu.

El recorregut consta de 9 km a peu des de la platja de Llevant i, seguint el camí de Ronda, que porta per la mateixa línia de costa, fins a la Pineda. . Hi ha alguna zona amb dificultat ja que es camina sobre el roquer. Cal anar ben calçat i vigilar bé amb la canalla.

L'objectiu de la sortida és conèixer l'entorn natural d'aquest tram de la costa de Salou. Al llarg del recorregut es realitzaran observacions del  paisatge, la vegetació, la morfologia de les roques.... caminant sempre el més aprop possible de la mar.

L'activitat és gratuïta, amb el suport de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Salou. 

El punt de trobada és l'estació de bus de Salou al passeig de Jaume I a les 9 del matí. Cal anar amb roba i calçat de muntanya. Cal portar esmorzar i aigua.