E.g., 27/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Càpsula formativa: El consum conscient a les entitats

 Font:
Barcelona
Dimecres, 24/04/2019

Què és això del consum conscient? Que podem fer les associacions juvenils per incorporar-lo en la nostra metodologia?

Quina importància té i per on comencem a treballar-ho sense morir en l’intent? Si mai us heu fet alguna d’aquestes preguntes, aquesta és la vostra formació!

Des del CRAJ ens proposen una formació de consum conscient a les nostres entitats. Com podem incorporar el consum responsable a la nostra associació o col·lectiu? Es compartiran idees i recursos pràctics, especialment en l’organització de festes i altres esdeveniments.

La formació tindrà lloc dimecres 24 d’abril de 18h a 20h a l’Espai Veïnal Calàbria 66 (C/Calàbria 66 – M: L1 Rocafort, L2 Sant Antoni, L3 Poble Sec).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa. Si és possible, intenteu apuntar-vos més d’una persona de l’entitat per tal d’enriquir el debat i que us sigui més útil i aplicable.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari. D’altra banda, es lliurarà certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.

Data: 

Dimecres 24 abr

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@crajbcn.cat
Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona - CRAJ