E.g., 18/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Cercles de Suport i Responsabilitat

Cercles de Suport i Responsabilitat
Suport Associatiu - Jurídic
Barcelona
Dimarts, 18/11/2014

Cercles de Suport i Responsabilitat és un programa per a la integració social i per prevenir la reincidència de penats en règim obert i llibertat condicional.

L'objectiu del programa, és proporcionar suport i supervisió per la integració social i per prevenir la reincidència de delinqüents d'alt risc que són a la part final de compliment de la condemna i que han mostrat voluntat de canvi, però que no tenen una xarxa de suport social.

Un dels elements més importants del programa és la participació de persones voluntàries que ofereixen un suport responsable al penat i que comptaran amb la coordinació i assessorament constant d'un professional. Intregrant així el treball de les institucions i la societat.

El programa Cercles de Suport i Responsabilitat es tracta d’un programa impulsat gràcies a la col·laboració del Departament de Justícia i entitats del tercer sector.

Per ampliar la información a totes aquelles persones interessades en col·laborar amb el programa, aquest 18 de noviembre a les 17 s’oferira una xerrada informativa. CAlo tenir més de 35 anys i adreçar sol·licitud al formulari de contacte.

Data: 

Dimarts 18 nov

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Departament de justícia