agenda
Dimecres 08 nov fins Dimecres 29 nov

Girona

Cicle: Alternatives al capitalisme actual
Enginyeria Sense Fronteres

Cicle: Alternatives al capitalisme actual

Enginyeria Sense Fronteres presenta el cicle de xerrades “Alternatives al capitalisme actual”.

Després de la bona acollida de la primera edició el novembre del 2016, Enginyeria Sense Fronteres (ESF) Girona organitza de nou el cicle de xerrades “Alternatives al capitalisme actual” per tal de presentar alternatives al model capitalista actual.

En aquesta segona edició parlaran de la possibilitat de tenir energia verda a casa amb la Carol Coll, membre de Som Energia, així com de la relació entre gènere i energia amb la Gaia d’Elia, membre d’ESF i de la Xarxa per la sobirania energètica.

A més a més, participarà en Dani Vidal parlant sobre economia social i solidària, banc del temps i moneda social, amb la iniciativa Pam a Pam a les terres gironines. Per acabar amb Maria Campuzano, membre d’ESF i portaveu de l’Aliança contra la Pobresa Energètica es tractarà la problemàtica en matèria de pobresa energètica que moltes famílies encara pateixen avui dia.

  • 08/112017 · Tens energia per a canviar el món? · Amb Carol Coll, membre de Som Energia
  • 15/11/2017 · Mirades Ecofeministes de l'energia · Amb Gaia d'Elia, membre d’ESF i de la Xarxa per la sobirania energètica
  • 22/11/2017 · Pam a Pam a les terres gironines · Amb Dani Vidal, membre de Pam a Pam
  • 29/11/2017 · Principals problemes de la Pobresa Energètica · Amb Maria Campuzano, membre d’ESF i portaveu de l’Aliança contra la Pobresa Energètica

Les xerrades, gratuïtes i obertes a tota la ciutadania, es duran a terme a les 19.30 h al Centre Cívic Sant Narcís(Plaça de l’Assumpció, 27, Girona).

Data: 

Dimecres 08 nov

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Enginyeria Sense Fronteres
Adreça: 
Centre Cívic Sant Narcís Plaça de l'Assumpció, 27 Girona