E.g., 17/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Cicle Cinefòrum: Migrar és un Dret Humà

L’objectiu és visibilitzar i sensibilitzar sobre els processos migratoris, les situacions polítiques i legals a les que estan sotmeses les persones refugiades. Font: Entrepobles.
Barcelona
Dijous, 31/10/2019

El 31 d’octubre, Entrepobles organitza l’acte a la Lleialtat Santseca, Barcelona.

El proper dijous 31 d’octubre a les 19.00 h, Entrepobles i SOS Refugiats organitzen el cicle cinefòrum ‘Migrar és un Dret Humà’.

El poper dijous es tancarà el cicle amb la projecció del documental ‘La Meva Pell’, realitzat per SICOM i Entrepobles.

L’objectiu és visibilitzar i sensibilitzar sobre els processos migratoris, les situacions polítiques i legals a les que estan sotmeses les persones refugiades i les vulneracions dels drets humans en l’àmbit de les migracions i del refugi.

La Meva Pell és el relat de vuit dones que han viscut l’experiència del procés migratori en primera persona. Dones que han deixat el seu país buscant un futur a Europa i que, la majoria, encara estan buscant a causa dels incompliments dels Estats membres de la UE en un mar de ‘fronteres invisibles’.

El documental reivindica el dret a migrar des de la perspectiva d’aquestes dones que han exercit el seu dret a la lliure mobilitat. Posa el focus en l’acollida des del punt de vista de la dona com a supervivent d’una doble discriminació, com a migrant i com a dona.

Després de la projecció, i com a cloenda del cicle, es farà un debat amb la participació de persones refugiades, expertes i activistes en migració i refugi.

Data: 

Dijous 31 oct

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
educacio@entrepobles.org
Organitzador: 
Entrepobles