Cicle de Cinema Coreà

Fotograma "The Wailing"

Més informació

Organitzador Casa Àsia
Adreça de l'organitzador
Correu casaasia@casaasia.es
URI Web

Més Informació
Adreça
Cinemes Girona Carrer de Girona, 175Barcelona

La Casa Àsia programa quatre pel·lícules coreanes d'actualitat als Cinemes Griona durant el mes de setembre.

Acte Inici: 09/09/2017 a les 20:00   Final: 30/09/2017 a les 22:00

Casa Àsia, en col·laboració amb el Centre Cultural Coreà de Madrid, aposta una vegada més per apropar a Catalunya, alguns dels títols recents més destacats del cinema coreà. Del 9 al 30 de setembre, els Cinemes Girona (Barcelona) acolliran el Cicle de Cinema Coreà cada dissabte, a partir de les 20 hores, una pel·lícula coreana, quatre en total, algunes fins i tot inèdites al país.

La primera serà el 9 de setembre: "Midnight in Seoul", de Kweon Jung-mok, un melodrama sobre una parella que es coneixen a Seül i passen una nit d’aventures aterridores. La segona és "A quiet dream" (16 de setembre), de Zhang Lu, una pel·lícula amb fil social, i la tercera serà "The age of shadows", una de les grans obres de Kim Jee-woon, un thriller d’espies ambientat als anys 20, quan Corea estava ocupada pel Japó. L’última del cicle és "The wailing", de Na Hong-jin (30 de setembre), una història d’assassinats en un poble rural.

La cinematografia coreana és considerada una de les més consolidades dins del panorama asiàtic, les seves múltiples produccions aconsegueixen un gran èxit de pantalla entre l’audiència nacional i un important reconeixement internacional.