agenda

Cicle de disseny, redacció i gestió de projectes

Barcelona
Dimarts, 13/03/2018 fins Dijous, 22/03/2018

Des de la vostra entitat o col·lectiu juvenil voleu redactar un projecte però no sabeu per on començar? Teniu una idea i no sabeu com desenvolupar-la? Apunteu-vos al cicle de disseny, redacció i gestió de projectes!

La formació tindrà lloc al Casal de Joves Casa Sagnier, els dies 13, 15, 20 i 22 de març a les 18:30h fins les 20:30h. I les sessions estan plantejades de la següent manera:

  • Dimarts 13 de març: Per a què necessitem redactar un projecte?

Tothom parla de projectes però què són exactament? Per què són importants per a les associacions i col·lectius? Què cal tenir en compte a l’hora de dissenyar-ne un?

  • Dijous 15 de març: L’anàlisi de la realitat a les entitats i el marc lògic

En aquesta sessió treballarem a partir de l’anàlisi de la realitat i també aprendrem a dissenyar l’esquelet del projecte i els objectius. Ho farem a través de la tècnica d’El Marc lògic!

  • Dimarts 20 de març: Les activitats i el pressupost del projecte

Seguirem en la creació de les activitats, la preparació del pressupost i com comunicar el projecte per a aconseguir una major difusió.

  • Dijous 22 de març: La implementació i l’avaluació del projecte

L’avaluació és clau quan parlem de projectes, però no sempre tenim clar com dissenyar-la i quines eines fer servir. Tractarem les eines per al seguiment del projecte, la documentació a generar i les eines de gestió comunicativa durant l’execució.

Si esteu interessades en assistir a la formació, ja us podeu inscriure a través d’aquest formulari: Inscripcions al cicle de disseny, redacció i gestió de projectes 2018.

Les sessions són gratuïtes i es lliurarà un certificat d’assistència a les persones que hagin assistit a totes elles.

Data: 

Dimarts 13 març

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)
Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@crajbcn.cat
Adreça: 
Casal de Joves Casa Sagnier Carrer Brusi , 61 Barcelona
Etiquetes: