agenda

Cicle de finançament públic per a entitats juvenils!

Barcelona

Dimarts, 12/12/2017 fins Dimecres, 20/12/2017

Cicle de quatre sessions formatives sobre finançament públic amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents vies de finançament existents públics.

Ja estan obertes les inscripcions al Cicle de finançament públic per a entitats juvenils que organitza el CRAJ per a totes aquelles persones que formen part d’entitats i col·lectius juvenils de la ciutat de Barcelona.

Es tracta d’un cicle de quatre sessions formatives sobre finançament públic amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents vies de finançament existents públics (subvencions, premis i ajuts) i reflexionar entorn la captació de fons públics.

Les sessions seran al Centre i Teatre de Sarrià (Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8) i aniran a càrrec de Marina Rahola (tècnica de finançament del CRAJ) i Toni Ribes (tècnic del Departament de Joventut).

Les sessions es distribuiran amb els següents continguts teòrico-pràctics:

 • Dimarts 12 de desembre a les 18:30h

  El finançament públic a les entitats, de què parlem?

  Com podem planificar l’estratègia de finançament públic de l’entitat de manera acurada? Quins recursos ens poden ser útils per facilitar aquesta tasca? Quines són les institucions finançadores?

 • Dijous 14 de desembre a les 18:30h

  La sol·licitud de les subvencions: més enllà del formulari

  Sessió destinada a treballar la sol·licitud d’una subvenció; les bases, el projecte, la documentació i tots els passos que conforma el procediment, i a compartir i treballar a través dels casos pràctics i reals. També es presentaran els principals errors que es comenten sovint en relació a la presentació de subvencions.

 • Dimarts 19 de desembre a les 18:30h

  La justificació: un treball de constància i organització

  La justificació és l’oportunitat per mostrar que el projecte s’ha desenvolupat i donem a conèixer l’impacte que ha tingut.

 • Dijous 20 de desembre a les 18:30h

  La justificació: casos pràctics

  Posem en pràctica el què hem après sobre justificacions, compartint experiències amb la resta d’entitats participants a través de casos pràctics reals i comentables.

Nota: Es lliurarà un certificat d’assistència a les persones que hagin assistit a totes sessions i l’USB de carpeta de benvinguda a l’associacionisme.

Les inscripcions al cicle esdevindran per ordre d’inscripció i donant prioritat a les associacions juvenils de la ciutat de Barcelona. El 5 de desembre les persones que s’hagin inscrit rebran un correu electrònic confirmant la seva assistència al curs o bé si estan en llista d’espera.

Us recordem que si necessiteu servei d’interpretació de llengua de signes o servei de lecto-escriptura cal que ens ho comuniqueu a l’hora de fer la inscripció.

Alhora de fer la inscripció és molt important que feu saber les vostres inquietuds i el vostre grau de coneixement en relació els diferents temes que es tractaran per tal de poder ajustar el màxim el contingut i el nivell a les expectatives de les persones que hi assisteixin!

Per arribar-hi: FGC Sarrià i bicing

Per a inscriure-us-hi només cal omplir el següent formulari:

Cicle de finançament públic per a entitats juvenils 2017

Per qualsevol dubte o aclaració escriviu-nos a assessoraments@crajbcn.cat o bé truqueu al 93 265 52 17!

Data: 

Dimarts 12 des

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)
Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@crajbcn.cat
Adreça: 
Centre i Teatre de Sarrià Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8 Barcelona