E.g., 22/03/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

CLING! Festival de Microteatre d'Humor Jove a Gràcia

Barcelona
Dilluns, 09/07/2018 fins Dimarts, 25/09/2018

L'Espai Jove La Fontana obre convocatòria pel festival CLING! per a joves fins als 29 anys amb propostes escèniques lligades a l'humor i de màxim 20 minuts. Fins al 25 de setembre!

El CLING! Festival de Microteatre d’humor a Gràcia! arriba a la 3a edició. Aquesta iniciativa, que busca la participació de joves fins als 29 anys amb inquietuds escèniques centrades en l'humor, ha obert el període de recepció de propostes que finalitzarà un cop passat l'estiu; el 25 de setembre.

El CLING! és un festival de peces teatrals de petit format, curta durada, per a un públic reduït i en un espai no convencional: les sales i espais de l'Espai Jove La Fontana. La proposta vol oferir al públic un recull de peces teatrals que d’alguna manera estiguin relacionades amb l’humor. Així, el ventall està obert a monòlegs, escenes, teatre breu, clown i altres possibles variants.

Una comissió artística formada per professionals del sector i professionals de l’equipament farà la selecció de les propostes rebudes que es farà pública el divendres 28 de setembre al web de La Fontana. També al web s'hi poden consultar les bases de participació i el procés de presentació de propostes.

El CLING! se celebrarà el diumenge 28 d’octubre a les 18h a l’Espai Jove La Fontana en el marc del cicle d'humor al Districte Gràcia Riu!

Consulta aquí les bases.

Vídeo.

Data: 

Dilluns 09 jul

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Espai Jove La Fontana