Concentració per l'alliberament de la palestina Ahed Tamimi

Més informació

Organitzador BDS
Adreça de l'organitzador
Correu ruben@iwith.org


Més Informació
Adreça
Plaça Sant JaumeBarcelona

Ahed Tamimi va ser arrestada el passat 19 de desembre després que ella i les seves cosines agredissin uns soldats israelians. 

 

Acte Inici: 08/02/2018 a les 19:00   Final: 08/02/2018 a les 22:00

El passat 15 de desembre Ahed Tamimi de 16 anys i les seves cosines van bofetejar uns soldats que s'estaven prop de casa seva, a l'ocupada Nabi Saleh, prop de Rammallah. L'escena va ser enregistrada amb vídeo i no va tardar a virarlitzar-se per les xarxes socials. 

Més enllà del fet que diversos membres de la família d'Ahed són famosos activistes contraris a l'ocupació israeliana, dies abans del 15 de desembre els soldats israelians havien disparat una bala de goma a un cosí d'ella, que ha quedat ferit a la cara. 

El 19 de desembre, els soldats israelians van picar la porta d'Ahed i la van arrestar a ella, a la seva mare Nariman i a la seva cosina Nour. 

Des d'aleshores les tres dones estan privades de la seva llibertat, i per aquest motiu els col·lectius BDS, Prou complicitat amb Israel i altres col·lectius han citat els i les barcelonines a concentrar-se en solidaritat amb Ahed i la seva causa.