E.g., 21/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Concentració per l'alliberament de la palestina Ahed Tamimi

Barcelona
Dijous, 08/02/2018

Ahed Tamimi va ser arrestada el passat 19 de desembre després que ella i les seves cosines agredissin uns soldats israelians.

El passat 15 de desembre Ahed Tamimi de 16 anys i les seves cosines van bofetejar uns soldats que s'estaven prop de casa seva, a l'ocupada Nabi Saleh, prop de Rammallah. L'escena va ser enregistrada amb vídeo i no va tardar a virarlitzar-se per les xarxes socials.

Més enllà del fet que diversos membres de la família d'Ahed són famosos activistes contraris a l'ocupació israeliana, dies abans del 15 de desembre els soldats israelians havien disparat una bala de goma a un cosí d'ella, que ha quedat ferit a la cara.

El 19 de desembre, els soldats israelians van picar la porta d'Ahed i la van arrestar a ella, a la seva mare Nariman i a la seva cosina Nour.

Des d'aleshores les tres dones estan privades de la seva llibertat, i per aquest motiu els col·lectius BDS, Prou complicitat amb Israel i altres col·lectius han citat els i les barcelonines a concentrar-se en solidaritat amb Ahed i la seva causa.

Data: 

Dijous 08 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
BDS
Correu electrònic Organitzador: 
ruben@iwith.org
Adreça: 
Plaça Sant Jaume Barcelona