Concert solidari de la comunitat educativa

Cartell informatiu del concert. Font: Jesuïtes Catalunya

Més informació

Organitzador Jesuïtes Catalunya
Adreça de l'organitzador
Correu jesuites@jesuites.net
URI Jesuïtes Catalunya

Més Informació
Adreça
Auditori del Centre de Convencions Internacional Barcelona (CCIB). Plaça de Willy Brandt, 11-14. Barcelona

Els diners recaptats es destinaran a projectes de suport a la població refugiada a Sudan, a l’acolliment a Catalunya i a les persones migrants de la frontera de Melilla. 

Acte Inici: 18/02/2017 a les 18:00   Final: 18/02/2017 a les 20:00

El 18 de febrer les escoles de Jesuïtes Educació i altres institucions de la Companyia de Jesús de Catalunya organitzen un concert solidari a favor de projectes de suport a persones refugiades.

En el marc de la Campanya d’Hospitalitat impulsada per les organitzacions del Sector Social de la Companyia de Jesús, el concert té l’objectiu de sensibilització la ciutadania sobre els drets de les persones refugiades.

Les entrades valen 12 euros i els diners recaptats es destinaran als tres projectes pels quals treballa la campanya: Educació per a la població refugiada a Maban, a Sudan; Ajuda als i les migrants de la frontera de Melilla i Acolliment a Catalunya.

El concert tindrà lloc a l’Auditori del Centre de Convencions Internacional Barcelona (CCIB) de 18h a 21h. És un acte obert a tothom i hi actuarà el cor de veus Singfònics i una representació d’alumnes de 5è i 6è de Primària de totes les escoles de la xarxa de centres organitzadora.

Per a les persones interessades, es poden comprar entrades a través de Tiquetmaster.

 

Més informació:

  • Data: 18 de febrer.
  • Hora: De 18h a 20h.
  • Lloc: Auditori del Centre de Convencions Internacional Barcelona (CCIB). Plaça de Willy Brandt, 11-14, 08019 Barcelona.
  • Preu: 12 euros.