E.g., 12/12/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Conferècia sobre referents comunitaris i xarxes relacionals naturals

Imatge del web del formulari d'inscripció
Girona
Dijous, 24/11/2016

L’objectiu de la xerrada és presentar un projecte desenvolupat a Salt per promoure la implicació de la comunitat en la millora del coneixement dels recursos existents destinats a les persones immigrades.

La conferència “Referents comunitaris i xarxes relacionals naturals: construir coneixement des de les persones immigrades” està organitzada per DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall, i s'adreça a professionals de l’acció social i socioeducativa, especialment a aquells i aquelles relacionats amb la intervenció amb persones immigrades. Hi pot assistir també qualsevol persona interessada en la matèria.

La conferència la farà Xavier Xarbau, que pertany a VINCLE Associació per la recerca i l’acció social, i és psicòleg social i tècnic d’acollida i ciutadania a l’Àrea d’Integració i Convivència de l’Ajuntament de Salt.

El conferenciant explicarà com es treballa des dels espais de relació quotidiana a través de la connexió amb les xarxes relacionals naturals i de comerciants, com a referents comunitaris. També mostrarà com aquesta iniciativa ajuda a modificar informacions incorrectes i rumors, evitant generar situacions i posicions de major vulnerabilitat.

Les inscripcions es poden fer a partir d'aquest formulari.

Data: 

Dijous 24 nov

Hora: 

16:00

Organitzador: 
DIXIT Girona
Etiquetes: