Conferència "Dona gitana i participació: una eina necessària per al canvi"

Dona gitana. Font: LaiaBM (Flickr)

Més informació

Adreça de l'organitzador
Correu dixit.bsf@gencat.cat
URI Portal DIXIT

Tags

El 30 de maig DIXIT-Centre de Documentació de Serveis Socials organitza la conferència "Dona gitana i participació: una eina necessària per al canvi" a càrrec de Juana Fernandez, membre de l’associació Rromane Glausura (Veus Gitanes).

Acte Inici: 30/05/2012 a les 17:00   Final: 30/05/2012 a les 18:30

L’objectiu de l’acte és oferir una visió general del paper que tenen actualment moltes dones gitanes fora del seu entorn més pròxim, participant activament en l’educació, la política o el món laboral.

Segons Fernandez, les dones -no només gitanes- històricament s’han mantingut al marge dels espais de decisió i poder, essent relegades a l’espai familiar. A l’actualitat, però, comencen a liderar autèntics processos d’apoderament i de canvi en la seva imatge i els seus rols, tant dins com fora de la comunitat gitana.

La conferència tindrà lloc a les 17 h i la presentació anirà a càrrec de Manuel Heredia, assessor en matèria d'atenció a la comunitat gitana del Departament de Benestar Social i Família.

Per assistir-hi cal comunicar les dades personals (nom, cognoms, empresa/entitat/institució, correu electrònic i telèfon de contacte) per correu electrònic a dixit.bsf@gencat.cat o trucant al 93 551 76 99.