E.g., 22/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Conferència 'Ètica i salut mental: entre la utopia i la realitat'

 Font:
Dijous, 21/11/2019

DIXIT acollirà el 21 de novembre aquesta xerrada en què s'analitzaran les pràctiques paternalistes vers les persones que pateixen un trastorn mental, i es parlarà de com millorar l'atenció i l'acompanyament que reben.

L'acte anirà a càrrec d'Ester Busquets, doctora en Filosofia, diplomada en Infermeria i professora d'Ètica a la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic -Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). També és membre de la Comissió Deontològica del Col·legi Oficial d'Infermers i Infermeres de Barcelona, secretària del Comitè d'Ètica de la Recerca de la UVic-UCC i assessora de diversos comitès d'ètica de Catalunya.

Busquets, a més, ha estat col·laboradora de l'Institut Borja de Bioètica de la Universitat Ramon Llull (URL) i directora de la revista Bioètica & Debat. Actualment, també és coordinadora de formació i recerca de la Càtedra de Bioètica (Fundació Víctor Grífols i Lucas i UVic-UCC) i professora d'Ètica i d'Història de la filosofia antiga i medieval a l'Institut Superior de Ciències Religioses de Vic.

Data: 

Dijous 21 nov

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
dixit.tsf@gencat.cat
Organitzador: 
DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials