agenda
Dijous 12 oct fins Diumenge 15 oct

Reus

Del 12 al 15 d’octubre, gegants i imatgeria festiva de Catalunya i Europa es donaran cita a Reus.
Federació Ateneus de Catalunya

Congrés Món Gegant

Del 12 al 15 d’octubre, gegants i imatgeria festiva de Catalunya i Europa es donaran cita a Reus.

Les mostres i activitats acadèmiques al voltant dels gegants i imatgeria festiva de Catalunya i Europa es donaran cita al Món Gegant, primer congrés internacional de gegants i imatgeria festiva que se celebra en terres catalanes. Reus serà la ciutat d'acollida durant quatre jornades, del 12 al 15 d’octubre. Fins ara, el congrés era de caràcter nacional i es celebrava a poblacions catalanes, però l'aposta s'ha enfortit i se li ha donat una dimensió internacional.

Hi haurà exposicions, una vintena de xerrades i ponències a càrrec de persones expertes en la matèria, i també mostres d'elements festius d'arreu d'Europa.

El fet de poder aplegar en la mateixa festa algunes de les figures més destacades de les seves respectives regions ajudarà a convertir Catalunya en el centre d’atenció del món de la imatgeria festiva i, de manera més general, de la cultura popular.

Per assistir a les ponències, cal inscriure's a través del web. Al mateix portal, es podran reproduïr les gravacions de les ponències de cada sessió del congrés. Més informació: info@mongegant.cat.

Data: 

Dijous 12 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Món gegant
Adreça: 
Reus