Congrés Món Gegant

Del 12 al 15 d’octubre, gegants i imatgeria festiva de Catalunya i Europa es donaran cita a Reus.

Més informació

Organitzador Món gegant
Adreça de l'organitzador


Més Informació

Del 12 al 15 d’octubre, gegants i imatgeria festiva de Catalunya i Europa es donaran cita a Reus.

Acte Inici: 12/10/2017 a les 10:00   Final: 15/10/2017 a les 20:00

Les mostres i activitats acadèmiques al voltant dels gegants i imatgeria festiva de Catalunya i Europa es donaran cita al Món Gegant, primer congrés internacional de gegants i imatgeria festiva que se celebra en terres catalanes. Reus serà la ciutat d'acollida durant quatre jornades, del 12 al 15 d’octubre. Fins ara, el congrés era de caràcter nacional i es celebrava a poblacions catalanes, però l'aposta s'ha enfortit i se li ha donat una dimensió internacional.

Hi haurà exposicions, una vintena de xerrades i ponències a càrrec de persones expertes en la matèria, i també mostres d'elements festius d'arreu d'Europa.

El fet de poder aplegar en la mateixa festa algunes de les figures més destacades de les seves respectives regions ajudarà a convertir Catalunya en el centre d’atenció del món de la imatgeria festiva i, de manera més general, de la cultura popular.

Per assistir a les ponències, cal inscriure's a través del web. Al mateix portal, es podran reproduïr les gravacions de les ponències de cada sessió del congrés. Més informació: info@mongegant.cat.