E.g., 19/04/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Construïm la imatge corporativa de l’entitat!

Barcelona
Dilluns, 12/11/2018 fins Dimecres, 14/11/2018

Cicle formatiu sobre la imatge corporativa a les associacions.

A la xarxa, com ja sabem, diàriament es mou un gran volum d’informació i hem de treballar per reforçar els missatges que emetem des de l’entitat perquè no passin desapercebuts entre el nostre públic. I una de les maneres per fer-ho és dissenyant la identitat corporativa de l’organització, ajudant així a crear, unificar i desenvolupar la comunicació des d’una dimensió interna i externa.

Per aquest motiu, el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona ofereix la formació “Construïm la imatge corporativa de l’entitat”, un cicle de dues sessions on coneixerem els elements gràfics principals i on començarem a dibuixar les bases per a desenvolupar el manual d’estil de la nostra associació.

Es recomana que vingueu més d’una persona representant de l’entitat perquè pugueu treballar plegades les dinàmiques pràctiques.

Dilluns 12 de novembre, de 18.30 a 20.30h: La imatge corporativa, coneguem els elements gràfics!

Quina és la diferència entre la identitat corporativa i la imatge corporativa? Aprenem-ho i comencem a dissenyar o a millorar el nom de l’associació, el logo, la tipografia, l’ús dels colors i l’ús de les imatges.

Dimecres 14 de novembre, de 18.30 a 20.30h: La construcció del manual corporatiu de l’entitat.

Com recollim la informació relativa a la imatge corporativa de l’associació? Detallem les normes de disseny o d’escriptura que apareixeran al manual d’estil gràfic, digital, de redacció o d’estil d’ús!

Ambdues sessions tindran lloc al Casal de Joves Guineueta (M: L4 Llucmajor / L3 Canyelles). Les places, com sempre, són gratuïtes i limitades, per això cal inscriure’s prèviament a través del Formulari d’inscripció al Cicle de comunicació “Construïm la imatge corporativa de l’entitat”.

Demaneu més informació a través del correu electrònic comunicacio@crajbcn.cat o bé trucant al telèfon 93 265 52 17.

Data: 

Dilluns 12 nov

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)