Convocatòria dels premis de l'Smart City Expo World Congress!

Convocatòria dels premis de l'Smart City Expo World Congress!

Més informació

Organitzador Fira Barcelona
Adreça de l'organitzador
Correu info@firabarcelona.com
URI Fira Barcelona

Més Informació
Adreça
Fira Barcelona - Gran Via Avinguda Joan Carles, I 64Barcelona

Tags

Aquests premis volen ser un referent per col·lectivitzar la força urbana i augmentar la fortalesa de les ciutats. El procés per participar en els premis ja està obert.

Acte Inici: 14/11/2017 a les 09:00   Final: 16/11/2017 a les 23:59

L'Smart City Expo World Congress tindrà lloc del 14 al 16 de novembre, a la Fira de Barcelona de Gran Via. Té obertes dues crides: Una per poder presentar a l'esdeveniment solucions innovadores que ajudin a afrontar els reptes urbans, i l'altra per reconèixer i promoure projectes pioners que puguin millorar la vida de la ciutadania.

 

L'Smart City Expo World Congress arriba enguany a la seva setena edició. Pretén ser "el lloc per col·lectivitzar la força urbana, augmentar la fortalesa de les ciutats, identificar oportunitats de negoci, establir associacions i contribuir a promulgar polítiques comunes. Un lloc per compartir investigacions, bones pràctiques i solucions comunes, aconseguides mitjançant una col·laboració eficaç".

 

És el punt de trobada de governs, empreses, emprenedors/ores i centres de recerca, on les ciutats es troben amb altres ciutats, mostren els seus projectes i troben noves solucions i on les empreses fan negocis. L'edició de 2016 va acollir 16.688 assistents i 420 conferenciants de més de 600 ciutats, tot reafirmant-se com el principal esdeveniment mundial per a les ciutats.

 

Per participar en aquests premis, cal registrar-se aquí