E.g., 23/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Curs: Comunicació i assertivitat en l’acció voluntària

Tarragona
Divendres, 30/11/2018 fins Dissabte, 01/12/2018

La formació, organitzada per la FCVS, tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre a Tarragona i serà de caràcter presencial.

El curs ‘Comunicació i assertivitat en l’acció voluntària’ s’adreça a persones que ja desenvolupen un voluntariat en una entitat social, especialment a aquelles persones que fan atenció directa. Organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), a la formació es donaran consells per seguir una conducta assertiva i estratègies per a dominar aquesta tècnica.

A més, s’aprendran conceptes i tècniques de comunicació necessaris per al desenvolupament de l’acció voluntària. La pedagoga i col·laboradora de la FCVS, Cristina Rodríguez, serà la docent encarregada d’impartir el curs. En línies generals, el curs vol capacitar a les persones assistents i entrenar les seves habilitats de comunicació assertiva orientades a l’usuari/a.

Els dies de la formació seran el 30 de novembre (de 16.00 a 20.00 h) i 1 de desembre (de 10.00 a 14.00 h) a la Casa dels Concilis, a Tarragona. El curs està reconegut pel Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya i per adquirir el títol s’ha d’assistir a un mínim del 80% del curs. El preu d’inscripció per a entitats membres és de 8€ i de 18€ per a altres.

Les places són limitades, per tant cal fer inscripció prèvia. El termini per poder registrar l’assistència a la formació és l’23 de novembre.

Data: 

Divendres 30 nov

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social