agenda

Curs de participació interna per a entitats no lucratives

Curs de participació interna per a entitats no lucratives
F Pere Tarrés
Barcelona
Dimecres, 24/05/2017 fins Dijous, 22/06/2017

La formació semipresencial pretén donar eines i recursos per afrontar plans de millora participativa a través d’un enfocament pràctic.

La Fundació Pere Tarrés juntament amb el Departament de Transparència i Govern Obert organitzen un nou curs de participació interna per a entitats no lucratives. Aquesta formació té per objectiu focalitzar els esforços en elements desencadenants de millores substantives en la participació de les persones directives, socis i sòcies, agents col·laboradors, voluntariat, professionals o bé responsables del finançament de les mateixes associacions.

Pel que fa referència al format, es tracta d’un curs semipresencial, en què la formació ofereix un programa presencial combinat amb l'estudi a distància mitjançant la plataforma Moodle. Amb aquest model, es pretén adaptar el curs a les necessitats individuals de cada un dels alumnes sense renunciar al valor afegit de l'intercanvi personal del procés d'aprenentatge i el contacte directe amb el professorat.

La part presencial tindrà lloc a la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (c. Santaló, 37) els dimecres de 16.00 a 19.00 h, del 24 de maig fins el 22 de juny. Les inscripcions, que s’han de fer a través d’aquests formulari, estaran obertes fins el dimecres 17 de maig. Marta Requeno García, persona amb llarga trajectòria en l’àmbit del voluntariat, serà l’encarregada d’impartir el curs.

Data: 

Dimecres 24 Maig

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic Organitzador: 
fundacio@peretarres.org
Adreça: 
Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés Santaló 37 Barcelona