Curs de participació interna per a entitats no lucratives

Curs de participació interna per a entitats no lucratives

Més informació

Organitzador Fundació Pere Tarrés
Adreça de l'organitzador
Correu fundacio@peretarres.org
URI Fundació Pere Tarrés
Adreça
Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés Santaló 37Barcelona

La formació semipresencial pretén donar eines i recursos per afrontar plans de millora participativa a través d’un enfocament pràctic.

Curs Inici: 24/05/2017 a les 16:00   Final: 22/06/2017 a les 19:00

La Fundació Pere Tarrés juntament amb el Departament de Transparència i Govern Obert organitzen un nou curs de participació interna per a entitats no lucratives. Aquesta formació té per objectiu focalitzar els esforços en elements desencadenants de millores substantives en la participació de les persones directives, socis i sòcies, agents col·laboradors, voluntariat, professionals o bé responsables del finançament de les mateixes associacions.

Pel que fa referència al format, es tracta d’un curs semipresencial, en què la formació ofereix un programa presencial combinat amb l'estudi a distància mitjançant la plataforma Moodle. Amb aquest model, es pretén adaptar el curs a les necessitats individuals de cada un dels alumnes sense renunciar al valor afegit de l'intercanvi personal del procés d'aprenentatge i el contacte directe amb el professorat.

La part presencial tindrà lloc a la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (c. Santaló, 37) els dimecres de 16.00 a 19.00 hdel 24 de maig fins el 22 de juny. Les inscripcions, que s’han de fer a través d’aquests formulari, estaran obertes fins el dimecres 17 de maigMarta Requeno García, persona amb llarga trajectòria en l’àmbit del voluntariat, serà l’encarregada d’impartir el curs.