agenda

Curs d’expert/a en Responsabilitat Social Corporativa (RSC)

Curs d’expert/a en Responsabilitat Social Corporativa . Font. Pixabay
Suport Associatiu
Dilluns, 08/01/2018 fins Dimarts, 31/07/2018

Aquesta formació virtual proporciona els coneixements teòrics i pràctics necessaris per dissenyar i promoure polítiques d’RSC en entitats i organitzacions.

L’Observatori de Responsabilitat Social Corporativa organitza del 8 de gener al 31 de juliol del 2018 aquest curs en línia adreçat a estudiants de l’àmbit universitari i professionals que treballen en organitzacions, tant públiques com privades, interessades en introduir l’RSC en la seva gestió o aprofundir en aquest àmbit.

El programa té una durada de 680 hores i es divideix en 17 mòduls temàtics que permeten tractar qüestions com la relació de les entitats amb els diferents grups d’interès; RSC i medi ambient; RSC en l’administració pública; empreses i drets humans; el paper de les organitzacions de la societat civil en el foment de l’RSC, entre d’altres punts.

Al llarg del curs es combinaran els continguts teòrics amb fòrums de debat, anàlisis de casos pràctics i la realització d’un treball final per posar en pràctica tots els coneixements assolits.

La matrícula té un cost de 900 euros per al públic en general i de 810 euros per a persones sòcies de l’Observatori, estudiants i persones en situació d’atur. En el cas de treballadors i treballadores en actiu és 100% bonificable.

La inscripció es pot realitzar a través d’aquest formulari fins al 20 de novembre de 2017. Per a més informació, contacteu amb info@observatoriorsc.org / 910 142 758

Data: 

Dilluns 08 gen

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Observatori de Responsabilitat Social Corporativa
Correu electrònic Organitzador: 
info@observatoriorsc.org
Adreça: