E.g., 18/10/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Curs: Gestió de les emocions, creences i pensaments en l’acció voluntària

Barcelona
Dilluns, 19/11/2018 fins Dilluns, 26/11/2018

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una formació per a comprendre els mecanismes cognitius i emocionals que influeixen en l’acció voluntària.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat el curs ‘Gestió de les emocions, creences i pensaments en l’acció voluntària que se celebrarà els dies 19, 21 i 26 de novembre. La formació serà útil per a comprendre els mecanismes cognitius i emocionals que influeixen en l’acció voluntària i entrenar les habilitats que permetin la millora de la tasca voluntària.

La psicòloga i dinamitzadora sociolaboral, Dolors Guerra, serà l’encarregada d’impartir la formació. L’horari del curs serà de 16 a 19.20h i es realitzarà a l’Aula de formació de la FCVS a Barcelona. El curs està reconegut pel Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya.

El preu del curs és de 10€ per entitats membres i de 20€ per a altres. El període d’inscripcions finalitza el proper 12 de novembre. Les places són limitades i per tant cal formalitzar la inscripció prèviament.

Data: 

Dilluns 19 nov

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social