E.g., 23/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Curs: “Habilitats bàsiques per a l’acció voluntària”

Terrassa
Dissabte, 20/10/2018 fins Dissabte, 17/11/2018

Organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, el curs està adreçat a adquirir eines, recursos i estratègies per a millorar habilitats personals aplicades a la tasca voluntària.

El curs “Habilitats bàsiques per a l’acció voluntària” s’adreça a persones que ja desenvolupen un voluntariat en una entitat social. Organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), la formació donarà eines, recursos i estratègies per a millorar habilitats personals aplicades a la tasca voluntària.

L’escolta activa, la comunicació interpersonal i mecanismes emocionals bàsics seran alguns dels conceptes que es tractaran durant el curs. Reconegut pel Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya (PFAVC), serà impartit per Dolors Guerra, psicòloga i dinamitzadora sociolaboral.

El Casal Cívic de Ca n’Aurell, a Terrassa, serà la ubicació on tindrà lloc el curs. De caràcter gratuït, les dates de la formació seran el 20 i 27 d’octubre i el 10 i 17 de novembre. L’horari serà de matí, concretament de 10.00 a 14.00 h. Per formalitzar la inscripció, pots fer-ho a través del següent formulari abans de l’11 d’octubre.

Data: 

Dissabte 20 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social