E.g., 22/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Curs i Diploma de Postgrau en Societats Africanes (CEA/UPF) 2019

Barcelona
Divendres, 25/01/2019 fins Divendres, 21/06/2019

Curs i Diploma de Postgrau en Societats Africanes (CEA/UPF) 2019.

Amb la intenció d’ampliar els espais de coneixement sobre el món africà, la Facultat d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra ofereix un Curs i un Diploma de Postgrau per a tots aquells alumnes interessats en descobrir noves realitats des d’una perspectiva pluridisciplinar.

En un país com el nostre, on l’interès per l’Àfrica ha estat tradicionalment escàs, i on l’oferta acadèmica sobre la realitat africana és molt reduïda, el Curs i el Diploma de Postgrau en Societats Africanes. Singularitats i Mundialització pretenen donar una visió general i alhora aprofundida sobre els aspectes més destacats del passat i el present del continent: la seva història, l’evolució i l’actualitat política, les bases de la seva economia, les característiques de la societat, els reptes del desenvolupament, l’encaix en la mundialització i la diversitat de les seves cultures.

Amb aquest objectiu s’ha aplegat un professorat que inclou especialistes de primera línia i reconegut prestigi en cadascun dels temes tractats, amb la voluntat de garantir un elevat nivell acadèmic. I amb un preu de matriculació molt moderat en comparació amb ofertes formatives del mateix tipus.

Data: 

Divendres 25 gen

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Centre d'Estudis Africans i Interculturals
Correu electrònic Organitzador: 
cea.inscripcions@gmail.com
Adreça: 
Facultat Humanitats UPF Carrer Ramon Trias Fargas, 25-27 Barcelona