Curs online d'avaluació de l'impacte dels programes socials i polítiques públiques

Més informació

Organitzador Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya
Adreça de l'organitzador
Correu formacio@colpis.cat
URI Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

Més Informació
Esdeveniment en línia

L'avaluació de les actuacions en l'àmbit públic o privat són tasques imprescindibles per copsar el seu impacte i millorar la gestió global de les accions polítiques.

Curs Inici: 18/06/2018 (Tot el dia)   Final: 06/07/2018 a les 23:59

Aquest curs tractarà els aspectes que envolten i determinen el seguiment de programes socials i polítiques públiques. L'objectiu és aproximar-se als conceptes i bases teòriques de l'avaluació de programes socials i polítiques públiques, així com proporcionar tècniques i estratègies adequades per avaluar l'impacte dels programes i les polítiques.

Destinat a personal tècnic de l'Administració o consultoria que participin en el disseny seguiment i avaluació de programes socials i/o polítiques públiques, a personal investigador que defineixi i/o executin models d'avaluació, així com a qualsevol persona interessada en la matèria amb coneixements sobre polítiques públiques, i gestió i seguiment de programes socials.

Docència impartida per la sociòloga i professora de la UB Montserrat Simó. La durada del curs és de 12 hores, del 18 de juny al 6 de juliol, de forma online.

 

Inscripcions obertes fins l'11 de juny