agenda

Curs en línia: Psicosociologia de la Comunitat Sorda

Comunitat sorda
Associació APSO per la Formació en Llengua de Signes Catalan
Dimarts, 15/01/2019 fins Divendres, 15/03/2019

El curs permet obtenir una base teòrica necessària per a totes aquelles persones que per motius professionals o personals treballin o estiguin en contacte amb persones sordes.

En el curs es tracten tots els temes bàsics relacionats amb la discapacitat auditiva: Tipus de sordesa, ajudes tècniques; aspectes del subjecte i de l'entorn, implicacions de la sordesa en la persona sorda i entorn familiar; pautes comunicatives, comunitat sorda, llengua de signes i entitats; història de les persones sordes i educació.El curs es realitza de forma 100% online. No obstant, hi ha el suport permanent del tutor del curs per a la resolució de qualsevol dubte.
Al finalitzar cada mòdul temàtic cal realitzar les activitats obligatòries per a la realització del curs.

Durada del curs: 80 hores
La càrrega lectiva del curs és de 80h. Les hores de dedicació a l'estudi i realització de les activitats es planifiquen de forma autònoma. El curs s'ha de realitzar en el temps de 2 mesos. Ja des del primer dia tots els continguts i activitats tenen l'accés obert per tal que cadascú el pugui anar fent al seu ritme.
Preu de curs: 100 €
El curs d'ha de pagar per transferència amb un mínim de 5 dies d'antel·lació.
Per matrícules a l'edició del 15 de gener al 15 de març de 2019 cal fer el pagament abans del 10 de gener de 2019.
Curs amb doble reconeixement oficial:
  • Curs reconegut com a Formació Permanent del personal docent del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (REC0015170P curs gener a març i REC0025170P curs juny a juliol)
  • Curs reconegut com a Formació d'interès en serveis socials concedit pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
Data: 

Dimarts 15 gen

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Associació APSO per la Formació en Llengua de Signes
Correu electrònic Organitzador: 
online@associacioapso.com
Adreça: