Curs sobre protecció de defensores de drets humans a Amèrica Llatina

L’Institut de Drets Humans de Catalunya ofereix una formació amb eines d’anàlisi en escenaris de riscos i de creació de protocols de seguretat. 

Curs Inici: 04/09/2017 (Tot el dia)   Final: 10/09/2017 (Tot el dia)

Amb la urgència a Amèrica Llatina de crear protocols de protecció específics per a les persones defensores dels drets humans, l’Institut de Drets Humans de Catalunya organitza una formacióSeguretat i protecció de defensores de drets humans d’Amèrica Llatina– que barreja teoria i pràctica per aprofundir en els sistemes internacionals de protecció dels drets humans.

El curs és en línia i tindrà lloc del 4 de setembre al 10 de novembre. El programa es centrarà en donar a conèixer eines per a una correcta anàlisi de riscos i per a la creació de protocols de seguretat en els contextos en què treballen les persones defensores dels drets humans.

A més, es facilitaran exemples de bones pràctiques i models de seguretat per a activistes, que treballen en un territori amb pocs mecanismes perquè col·lectius locals com les dones camperoles i indígenes puguin participar en els processos de decisió.

El curs és gratuït i està dirigit a entitats de la Xarxa Llatinoamericana de dones defensores de drets socials i ambientals.

 

Més informació:

  • Data: Del 4 de setembre al 10 de novembre.
  • Hora i lloc: En línia.
  • Organitza: Institut de Drets Humans de Catalunya.
  • Preu: Gratuït.
  • Contacte: institut@idhc.org